SMS lån | Kviklån

Der er flere forskellige udgifter, der findes i dannernes privat økonomi. I ens udgiftsbudget er der feks. varme. Og der er en del poster, hvor man kan spare nogle slanter. Her er nogle gode finter, som du kan få kvit og frit.

Den mest sandsynlige fremgangsmåde for os til at blive rig på, er via en private pension. Det fremførte en vis person engang. For os er det normalt den mest realistiske metode at blive styrtende rig på. Så man bør tænke over, at sætte sig mere ind i denne opsparingsform, med de gunstige alternativer, der findes i din pensionsopsparing.

Forsikringsdækninger er det du bestiller i håbet om, aldrig nogensinde at få brug for forsikringerne. Du skal spekulere på dine egentlige behov og ikke blindt gøre som alle de andre. Der er nok forsikringer, du egentlig ikke behøver og som du kan leve uden. Det er en reel risiko, du må leve med. Efter du har fravalgt, så gælder det om at drosle dine forsikringer ned på et lavt niveau. Skal din fritidshus forsikring kun forsikre feks. 50.000 kr. og/eller kan du leve med en egenbetaling på 9.000 dkk, hvis din bopæl nedbrænder til grunden?

Sparekasser er også en udgift, hvor der er mange penge at finde. Differencen mellem de mest dyrebare og de billige pengeinstitutter er stor. Vi taler om, op mod 3.300 kroner månedligt for en traditionel dansk husstand og boliglån. Lån til køb af ejerlejlighed er det største enkelte køb, som man møder i hele sit liv. Mange lån er stor stil det du bør være opmærksom på, hvis du skal forbedre din privatøkonomi. Et er renter, men også lånekursen er betydelig. Konvertering af lån er noget, som kan accelerere din økonomi. En vigtigere faktor er forhaling af lån. Lån kan paralleliseres med forcering af tid. Hvis du kan undlade for eksempel 13 måneder med at låne og i stedet spare tilsvarende op i perioden, så får du dels nedbragt lånstørrelsen, men også dine renteudgifter.

Har du medlemskab hos en fagforening, så har du mulighed for at få en smule fordele. Du kan også spekulere på at melde dig ud. Der er nemme at spare på en billigere fagforening. Nogle lønmodtagere har automatisk valg af fagforening gennem jobkontrakt. Men man kan jo prioritere kun at have en a kasse. Fagforeninger kan assistere dig med almindelige forsikringer og sundhed – så overvej om det er det rigtige at spare de penge, hvis du lider af fx kritisk sygdom.

Fødevarer er det sted i din økonomi, der konstituerer den klart største andel. Nogle mennesker kan fungere for et ultra lille rådighedsbeløb, hver md, så er der andre, der bruger gigantiske summer på f.eks. fornem fastfood. Et er hvis man køber din mad ude på enten cafe eller fastfoodsted – men den virkelig store byrde er det mad du køber og opvarmer hjemme. På dette område findes der det normale indkøb i supermarkeder, som du tager med hjem. Uheldigvis er vi gidsel for spontankøb, der medfører at dosmersedlen stiger drastisk. Et trick er, at du shopper dine mad online, via de nemme eSupermarkeder. Der kan man enten shoppe traditionelle dagligvarer, men desuden også de mange innovative udvalg af kasser med mad.

Du skal altså beregne dine penge, så du nedskærer inden for alle dele af din husøkonomi. Således kan du ende med at være i besiddelse af et meget sjovere pengebeløb til de sjove elementer af hverdagen. Mange tak fordi du læste med på bloggen.